2018: een ontspannen jaar!

De kerstmaaltijden zijn verteerd, de mistdampen van oudejaarsavond opgetrokken. De kerstvakantie duurt nog een paar dagen. Wellicht een mooi moment om de zolder toch maar eens op te ruimen, Netflix te bezoeken of die eindejaarstoelage om te zetten in kleding. Heb je goede voornemens gemaakt of zelfs uitgesproken? Misschien zat daar ook iets bij over werk of tijd voor je naasten. In dat geval kan dit rustpunt je daarbij wellicht helpen.

Het mooie aan de schoolvakanties is dat het je de gelegenheid geeft om even helemaal uit de tredmolen te stappen. Zelf merk ik bijvoorbeeld dat ik na 3 dagen vrij in een compleet andere modus zit dan in mijn schoolritme. Ik denk dan verder dan volgend uur, dag of week. Het geeft de mogelijkheid om als een helikopter boven de drukte van de ‘normale’ dagen uit te stijgen en zien waar je bent en waar je naartoe gaat. Is het nog wel de juiste weg? Ga je te snel of te langzaam? Zijn er bestemmingen bijgekomen? Deze momenten van inzicht kun je gebruiken om wat dingen te veranderen. Onze rustpunten kunnen je hierbij wellicht helpen. Voor je het weet is je vakantiemodus weer voorbij en start die tredmolen weer…

Wij hebben voor het komende jaar een paar mooie bestemmingen toegevoegd. In januari starten we weer met de workshops. Ook komt er een platform waarin jullie met elkaar in gesprek kunnen over werkdruk en werkrust. De wekelijkse rustpunten blijven uiteraard komen.

We wensen je een mooi, gezond en ontspannen 2018!

Geef een reactie

Site Footer