De voordelen van Office 365

In een vorig rustpunt lieten we zien hoe je op een eenvoudige manier digitaal kunt samenwerken via toepassingen van Google.

Ook Microsoft heeft inmiddels meerdere toepassingen die het samenwerken online heel makkelijk maken.

Om te beginnen is er de 'harde-schijf' in de Cloud: OneDrive. Je kunt hier al je documenten opslaan en op ieder apparaat met internet weer openen. Dit werkt met een eenmalige registratie en je kunt aan de slag. 

"Met twee klikken je document delen met je collega"Over Office 365

Veel mensen zijn vertrouwd met het pakket Office. Hier maken o.a. Word, Excel, Powerpoint en Outlook deel van uit. Met de gratis versie Office 365 kun je je documenten digitaal opslaan en bewerken. Een heel krachtige toevoeging is de deelfunctie. Met twee klikken kun je jouw document, presentatie of tabel delen met een collega. Je werkt samen in één document zodat je nooit meer gedoe hebt met verschillende versies. En alles blijft online bewaard. 

Naast de bekende Office programma's zijn er tal van andere toepassingen bijgekomen om digitaal werken te vergemakkelijken. Zo is er bijvoorbeeld Office Lens, een programma waarmee je je notulen of aantekeningen met één druk op de knop digitaliseert en bewaart. (zie rustpunt

Kortom genoeg te proberen en uit te vogelen in wellicht de volgende schoolvakantie!Geef een reactie

Site Footer

Interesse in Werkrust?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis niets!

 

 

 

 

 

 

Nee, bedankt!